Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   Fri frakt från 300:- (frakt 23:-)
  •   Snabba leveranser
  •   Trygga betalningar

Utan Sulfater, Parabener, Silikoner och Mineraloljor

Om oss
För några år sedan såddes fröet till Gajas efter att jag åter igen suttit i timmar och letat produkter på nätet utan silikoner, parabener, sulfater och mineraloljor. På många sidor finns inte ens innehållsdeklarationer medan andra har så många produkter att det blev nästan omöjligt att hitta produkter jag ville ha. - Tänk om det fanns en site där man redan gjort detektivarbetet åt mig, tänkte jag. Så föddes idén om att själv skapa just en sådan webbutik. 

Gajas.se är en webbutik med fokus på bra hudvårdsprodukter. Alla våra produkter är därför fria från sulfater, silikoner, mineraloljor och parabener. Vår fokus ligger på riktigt bra produkter och vi strävar efter att hålla prislinjer som passar alla plånböcker. För att få en strålande hy behöver man vårda både sitt inre och sitt yttre. För oss innebär det att finna en balanserad livsstil med sin alldeles egen form av träning, nyttig mat och rena hudvårdsprodukter. Att åldras är naturligt och skönhet finns i alla åldrar. Det går inte att stoppa åldrandet men det går att bromsa ner det med bra produkter och en bra livsstil. Mår du bra inuti så syns det utanpå. Lite vardagslyx på det i form av härliga krämer gör livet ännu lite gladare. 

Auktoriserade återförsäljare av SR-Skincare, Sensora, PurOrganica, Open Naturals, PuroBio, I+M Naturkosmetik, Eilas och Sasco. 

Gajas.se grundades 2015. 

 

Förpackningarna
Förpackningarna är vackra, stilrena men enkla. Fokus ligger istället på att ha extraordinärt innehåll. De flesta produkter levereras utan kartong för att spara både miljö och kostnader. Genom att ha enkla förpackningar kan vi hålla bra priser och du slipper slänga skräp i onödan. Vissa serier ligger i kartong enligt önskemål från tillverkaren. 

All bubbelplast som används är sådan vi själva fått i leveranser - ett litet bidrag till att minimera plastanvändningen. 


Namnet Gajas
Är en inspiration av Gaia - moder jord i den grekiska mytologin. 

Betygsättning
Några veckor upp till en månad efter ditt köp ges du möjlighet att betygsätta dina varor. Observera att vi inte kan svara på dessa kommentarer eller ändra på dem. Däremot kan vi ta bort kommentarer helt om vi finner dem olämpliga. Vi uppskattar att du betygsätter. Du hjälper på så sätt oss att hålla ett bra sortiment och andra kunder får en bild av vad de kan förvänta sig. Dock ska man hålla i minnet att alla hudvårdsprodukter fungerar olika på olika hudtyper. 

Quick-fix
Vi vågar påstå att det inte finns några s.k. quick-fix när det kommer till hudvård. Att få ordning på hudproblem tar tid. Tänk på att vi omsätter hudens celler helt ungefär en gång i månaden, lite oftare som ung och mer sällan som äldre. Så om du ska utvärdera en kräm, ett serum eller något annat så bör du ge produkten 2-3 månader. En grundregel är att om den känns bra så gör den gott - så länge du vet att den har ett bra innehåll. 

Ansvar
Ansvarig för gajas.se är Karin Eldina Lundegård med org.nr SE640730102401. Innehar F-skattsedel och är momsregistrerad.

Säkerhet 
För din säkerhet är all handel på vår sida SSL-krypterad

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen