Produkten har blivit tillagd i varukorgen
 •   Fri frakt från 300:- (frakt 23:-)
 •   Snabba leveranser
 •   Trygga betalningar

Utan Sulfater, Parabener, Silikoner och Mineraloljor

Köp- och leveransvillkor

Nedan villkor gäller när Du som konsument gör en beställning via www.gajas.se och dess tillhörande sidor. Avtal ingås då mellan Dig och Företaget Eldina Lundegård - Gajas - med org.nr SE6407301024. Utförliga kontaktuppgifter samt övrig information om Gajas finns på sidan "kontakt" på webbplatsen. 

Bankgiro: 5096-0079
Swish:  123 516 5667
IBAN: SE0380000815056941665033

SWIFT/BIC: SWEDSESS

Priset...
...på en produkter kan variera något och ibland gå ner - ibland upp. Det beror på hur kronans värde ligger när vi handlar från utlandet.

Förpackningarna...
... är vackra, stilrena men enkla. Fokus ligger istället på att ha extraordinärt innehåll. De flesta produkter levereras utan kartong för att spara både miljö och kostnader. Genom att ha enkla förpackningar kan vi hålla bra priser och du slipper slänga skräp i onödan. Vissa serier ligger i kartong enligt önskemål från tillverkaren. 

All bubbelplast som används är sådan vi själva fått i leveranser - ett litet bidrag till att minimera plastanvändningen. 


Leveransvillkor:

Normal leveranstid är 1-3 vardagar. 

Samtliga beställningar skickas från Sverig och fraktfritt om varuvärdet är 300:- eller mer. Normalt skickar vi varorna i en kartong som ett varubrev. Mindre beställningar kan skickas i ett vadderat kuvert. Större och/eller tyngre ordrar skickar vi som spårbart paket med tjänsten "skicka lätt". 

För beställningar som understiger 300:- tillkommer en liten portoavgift på 23:-

Vi skickar beställningen samma dag Du beställer om Du beställer före 14.30 (med undantag för förskottsbetalningar). Om Du beställer en helgdag skickar vi beställningen första vardagen efter. Beställer Du efter 14.30 skickar vi beställningen dagen efter. Med dag eller dagar avser vi alltid vardagar. Vi skickar samtliga beställningar med Postnord.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. 

Vid förskottsbetalning dröjer det upp till tre dagar, efter att du betalat, innan vi mottager pengarna. Se mer info om förskottsbetalning nedan. 

 

Trasigt/skadat paket:

Upptäcker Du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker Du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar Du kontakt med oss. 

Ej uthämtade paket:

Har Du beställt och inte hämtar ut Din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån. brev 14 dagar), så fakturerar vi Dig 200 kr för vårt arbete med hantering av varorna. Du kan inte hävda din ångerrätt genom att inte hämta ut beställda varor. 

Ångerrätt/Reklamation:

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Förpackningen får alltså inte vara bruten/öppnad. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits.

Vid nyttjande av ångerrätt står Du själv för returportokostnaden och ansvaret för att paketet kommer tillbaka till oss. 

Du kan reklamera en vara som det är något fel på. Meddela oss snarast vilket fel varan har och ditt ordernummer på [email protected] Reklamerar Du så måste Du alltid skicka tillbaka varan till oss så att vi får kontrollera den. 

Vid en reklamation får Du initialt själv stå för returportokostnaden. Om Din reklamation godkänns så betalar vi tillbaka returfrakten. För återbetalning - ange postgiro-, bankgiro-, personkonto- swish- eller bankkontonummer. 

Vi vill så långt det är möjligt tillmötesgå våra kunder men skulle vi ändå bli oense följer vi Allmäna reklamationsnämndens rekommendationer (ARN). 

Minimiorder:

Vi tillämpar ingen lägsta summa för att få beställa - alla kunder är hjärtligt välkomna!  

Dataskyddsförordningen: 

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i dataskyddsförordningen (GDPR). 

Vi kommer aldrig att lämna ut Dina personuppgifter till tredje part.

SMS-utskick:

Det mobiltelefonnummer Du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans och/eller övrig kommunikation som rör din order. Du kan även få SMS-aviseringar med erbjudanden. 

Övrigt:

Vi förbehåller oss rätten att neka köp utan att behöva uppge orsak. 


Betalningsalternativ:  

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande erbjuds genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ. Andra alternativ är Swish eller förskottsbetalning. 

 

 SWISHDu beställer som vanligt och väljer förskottsbetalning i kassan. Därefter swishar du över summan du beställt för till nr 123 516 5667. Så snart vi ser din betalning skickar vi varorna. 


Förskottsbetalning - 
Du beställer som vanligt och väljer förskottsbetalning i kassan. När du skickar din order får du inbetalningsuppgifter och betalar ditt köp till oss direkt via din bank. Vi behöver se din inbetalning innan vi skickar varorna. Det tar upp till tre bankdagar från det att du betalar tills pengarna kommer till oss. Om betalning inte kommit till oss inom en vecka så annullerar vi beställningen. 

   
Klarna Checkout - 
Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.
 

- Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar

 • Betalningstid - alltid 14 dagar

 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter

 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*

 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se

 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

- Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar

 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet

 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter

 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura

 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad

 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp

 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10 000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11 458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 


 

Drift & produktion: Wikinggruppen